15.5.2018
TIETOSUOJA

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


Rekisterin ylläpitäjät

Minka Design (Y-tunnus 2322549-9)
Pihtikatu 12 B 50
15500 Lahti
0509196271
minna.kytonen(a)minka.fi

Tmi Karoliina Syrjälä (Y-tunnus 2322545-6)
Sopukatu 11
15340 Lahti
0407020148
karoliina.syrjala(a)minka.fi


Yhteyshenkilöt: Minna Kytönen ja Karoliina Syrjälä


Rekisterin nimi

Minka.fi verkkokaupan asiakasrekisteri


Rekisterin tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Minka.fi verkkokaupan ja asiakkaan välisen asiakassuhteen ylläpitoon.
Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.


Henkilötietoja käytetään:

- Asiakassuhteen hoitamiseen

- Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin

- Tilastollisiin tarkoituksiin

- Markkinointitarkoituksiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n
tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Rekisterin sisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa,
sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli ja asioidessa käytetty valuutta.
Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.


Tietojen luovutus

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.


Asiakastietojen käyttö

Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu.


Tietojen suojaaminen

Asiakastietokanta sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, johon oikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten
toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa
asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.



Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:
- Tarkistusoikeus
- Oikaisuoikeus
- Oikeus peruuttaa suostumus
- Poisto-oikeus